Nakshatra - Scrollr Widget

1920

over onze unieke zangmethode ...

modulair en flexibel

De Singergy-collectie is gericht op het pop-, en musicalgenre met soms een uitstapje naar gospelmuziek. De arrangementen zijn vierstemmig (SATB), vaak met extra (solo)partij. Ze zijn door elk gezelschap - met of zonder zangervaring - in ongeveer een uur tijd (!) in te studeren. Dat is mogelijk door het gebruik van Singergy. Beluister hier een demo van deze unieke zangmethode:

Of je nu met of zonder noten werkt, er zijn voor zowel de dirigent, de koorleden als voor de instrumentale begeleiding verschillende modules in geluid en op papier verkrijgbaar.

 

Wij bieden de oefenpakketten ook volledig digitaal aan: Bladmuziek, SongText en ZangoefenCD zijn nu ook als PDF en MP3 met licentie verkrijgbaar met 25% korting!

overzicht singergy-modules

(klik op een module voor meer informatie)

 • module 1 - mastermix [alleen in combinatie met onderstaande modules]

   

  De MasterMix bevat de instrumentale versie van de gehele song, de eindmix (instrumentaal plus alle stempartijen tezamen) en de afzonderlijk voorgezongen stempartijen. Per stuk verkrijgbaar in DVD-box op CD of als download.

   

 • module 2 - dirigentenpartituur [als het koor ook apart repeteert]

   

  Omvat de bladmuziek van de stempartijen (onder elkaar genoteerd, met tekst, en pianobegeleiding), pianopartituur en een demo-CD waarop onder meer te horen is hoe de song klinkt.

 • module 3 - zangoefen-cd/mp3 [afname gelijk aan het aantal leden]

   

  Per stuk verkrijgbaar in slimbox , doculop of download. De opnames zijn bedoeld voor de zangers en zangeressen in je groep. De zangoefen-CD/MP3 bevat de Eindmix en de afzonderlijk voorgezongen stempartijen voor het individueel instuderen van de song.

   

 • module 4 - songtext [los of als set van 25 exemplaren]

  Verkrijgbaar in sets van 25 exemplaren en in losse exemplaren, met teksten van de stemmen in het songarrangement (in 2 kolommen genoteerd).

 • module 5 - koorpartituur [los of als set van 25 exemplaren]

   

  Verkrijgbaar in sets van 25 exemplaren en in losse exemplaren. Bevat partituur met bladmuziek van de stempartijen, inclusief tekst, onder elkaar genoteerd.

   

  Voor de pianist is een losse pianopartituur inbegrepen bij de DirigentenPartituur (module 2). Als je de Mastermix (module 1) bestelt, dan staat daar de instrumentale begeleiding al op.

   

 • module 6 - dirigentenpartituur voor koor en combo

   

  Voor de dirigent die niet werkt met een aparte combo-leider. Verkrijgbaar in complete set en in extra losse exemplaren (per instrument). De complete set bevat een DirigentenPartituur Koor en Combo met zang en combopartijen onder elkaar genoteerd. Losse partijen per instrument.

 • module 7 - combopartituur [als het combo ook apart repeteert]

   

  Voor het koor dat met een combo-leider werkt. Verkrijgbaar in complete set en in extra losse exemplaren (per instrument). De complete set bevat een Combopartituur met standaard-bezetting (meestal keyboard/piano, gitaar, bas, drums) en losse partijen per instrument.

bestelinformatie

try before you buy!

Je bestelt per titel/song tenminste één of meer modules voor de dirigent én één of meer modules voor de leden van het koor, de zanggroep of klas. De modules voor de begeleiding zijn  optioneel.

 

De afname van de modules voor de leden (zangoefen-CD, songtext en koorpartituur) is gekoppeld aan hun aantal. Uiteraard zijn er vele combinaties mogelijk. Onze Klantenservice adviseert je graag 'op maat':

0543-565180

(bereikbaar tijdens kantooruren  -  normaal tarief)

Van vrijwel elke titel is een zichtexemplaar en een geluidsfragment beschikbaar. Zo kun je vooraf een indruk krijgen. Ook bieden wij een demo-CD aan van de Singergy-methode via onze Klantenservice. Probeer het dus ook eens geheel vrijblijvend!

repertoire

algemeen

diversen

singergy!

1440

1024

640