Nakshatra - Scrollr Widget

je eigen popkoor!

1920

go with the flow, go singergy!

Overal in Nederland worden met veel succes Singergy-popkoren opgericht. Op deze pagina lees je alle informatie over het oprichten van een eigen popkoor volgens onze Singergy-methode. Wij hebben onze jarenlange ervaring in het begeleiden van initiatiefnemers bij de oprichting van een popkoor zoveel mogelijk in een praktische handleiding verwerkt.

 

Vraag hem aan als je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent geraakt. We geven je vrijblijvend allerlei tips en adviezen waar je je voordeel mee kunt doen en begeleiden de initiatiefnemers geheel vrijblijvend en gratis. En met succes!

 

Neem eens een kijkje bij (een oefenavond van) een van de andere Singergy-popkoren. We maken graag een afspraak voor je.

 

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met oprichters van andere popkoren. Ook bij hen ben je van harte welkom met je vragen.

hulp nodig?

Onze Klantenservice adviseert en begeleidt de oprichters vrijblijvend en gratis vanaf het allereerste idee, via de werving van leden en de opstart tot het moment dat het koor op eigen benen kan staan.

 

De Klantenservice blijft ook daarna voor al je vragen en verdere ondersteuning en is tijdens kantooruren geopend. Vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het Contactformulier, stuur een email naar popkoor@multimixmusic.nl of bel:

0543-565180

(bereikbaar tijdens kantooruren - normaal tarief)

waarom een popkoor?

Het is gewoon leuk en gezellig om samen meerstemmige, herkenbare popmuziek te zingen.

 

Het meerstemmige samenzingen geeft je energie en vermindert de stress; het werkt bevrijdend en geeft een echte kick.

 

Onze Singergy-zangmethode maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een klinkend resultaat te bereiken.

 

De leden kunnen ook thuis of onderweg in de auto de stempartijen instuderen

 

Het repertoire is eenvoudig, snel op te bouwen en gemakkelijk in gebruik.

 

Een echte dirigent is niet per sé nodig. We leiden de door de oprichter(s) zelf gekozen aankomend Songcoach in korte tijd voor je op.

 

Bij de oprichting zijn er gemiddeld tussen de 50 tot soms zelfs bijna 200 belangstellenden, maar je kunt ook klein beginnen en in je eigen tempo groter groeien als je dat wilt.

 

Singergy geeft auteursrechtelijk geen zorgen. Alle rechten zijn automatisch afgedragen.

 

We maken financiële afspraken met de oprichter(s) zodat er geen onverantwoorde risico's ontstaan en gespreide betaling mogelijk wordt. Er is een modelbegroting beschikbaar.

repertoire

algemeen

diversen

singergy!

1440

1024

640