Nakshatra - Scrollr Widget

1920

bepaal je eigen stemhoogte

stemhoogteN supervoices

Hieronder kun je aan de hand van een aantal geluidsvoorbeelden kiezen welke stemhoogte het beste bij je past. Klik op het driehoekje en zing met de stem mee die je op de voorgrond hoort. De stem die je het gemakkelijkst meezingt is je stemhoogte.

 

 

Stemhoogte Hoog (Sopraan)

 

 

Stemhoogte Hoogmid (Mezzo-sopraan)

 

 

Stemhoogte Laagmid (Alt, Tenor)

 

 

Stemhoogte Laag (Bas, Bariton)

Klik hier als je liever aan de hand van de toetsen op de piano wilt bekijken welke stemhoogte je hebt.

 

Let op: Als je met SuperVoices meezingt, dan kun je kiezen uit 6 stemgroepen: Hoog, Hoogmid 1, Hoogmid 2, Laagmid 1, Laagmid 2 en Laag.

 

De stemhoogte Hoogmid is in twee groepen onderverdeeld: Hoogmid1 en Hoogmid2. Beide groepen hebben precies dezelfde stemhoogte. Ze zingen alleen bij sommige songs of passages een iets andere stempartij en verschillen in omvang. Hetzelfde geldt voor de stemhoogte Laagmid.

 

Bepaal dus voordat je je inschrijft welke stempartij het beste bij jou past aan de hand van de geluidsfragmenten hiernaast.

over onze unieke zangmethode ...

modulair en flexibel

De Singergy-collectie is gericht op het pop-, en musicalgenre met soms een uitstapje naar gospelmuziek. De arrangementen zijn vierstemmig (SATB), vaak met een extra (solo)partij. Ze zijn door elk gezelschap - met of zonder zangervaring - in ongeveer een uur tijd (!) in te studeren. Dat is mogelijk door het gebruik van Singergy. Beluister hier een demo van deze unieke zangmethode:

Of je nu met of zonder noten werkt, er zijn voor zowel de dirigent, de koorleden als voor de instrumentale begeleiding verschillende modules in geluid en op papier verkrijgbaar.

 

Wij bieden de oefenpakketten ook volledig digitaal aan: Bladmuziek, SongText en ZangoefenCD zijn nu ook als PDF en MP3 met licentie verkrijgbaar met 25% korting!

bestelinformatie

try before you buy!

Je bestelt per titel/song tenminste één of meer modules voor de dirigent én één of meer modules voor de leden van het koor, de zanggroep of klas. De modules voor de begeleiding zijn  optioneel.

 

De afname van de modules voor de leden (zangoefen-CD, songtext en koorpartituur) is gekoppeld aan hun aantal. Uiteraard zijn er vele combinaties mogelijk. Onze Klantenservice adviseert je graag 'op maat':

0543-565180

(bereikbaar tijdens kantooruren  -  normaal tarief)

Van vrijwel elke titel is een zichtexemplaar en een geluidsfragment beschikbaar. Zo kun je vooraf een indruk krijgen. Ook bieden wij een demo-CD aan van de Singergy-methode via onze Klantenservice. Probeer het dus ook eens geheel vrijblijvend!

repertoire

algemeen

diversen

singergy!

1440

1024

640