KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MMM - MUZIEKINSTRUMENTEN

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


Zoeken naar repertoire, boeken CD's, DVD's e.d.

Op deze pagina leggen we u graag nog even uit hoe u kunt zoeken en geven we u een toelichting op de zoekcriteria die u daarvoor ter beschikking staan.

   

   

Toelichting op de  zoekcriteria

 
Titel (vrij veld)

Geef een trefwoord of letterreeks op die in de door u gezochte titel voorkomt. U kijgt alle titels gepresenteerd waarin dat trefwoord voorkomt. Meer trefwoorden opgeven mag ook; scheid de trefwoorden dan met een spatie.

TIP: Als u Tipboeken, CD's of DVD's zoekt, kunt u hier het trefwoord Tipboek, CD en/of DVD intikken. Door in het overzicht dan op Tipboek, CD of DVD te klikken, vindt u de beschikbare titels.


Auteur / Componist / Tekstdichter (vrij veld)

Geef hier bijvoorbeeld de naam op van een componist. U krijgt alle werken gepresenteerd, waarvan die componist (mede)auteur is. Meer componisten opgeven opgeven mag ook; scheid de namen dan met een spatie.


Artiest / uitvoerende (vrij veld)

Geef de naam in van een uitvoerende artiest en bekijk welke titels van haar / hem / hen beschikbaar zijn. Meer artiesten opgeven mag ook; scheid de namen dan met een spatie.


Genre / Soort muziek (menukeuze)

Kies een genre uit het menu en bekijk wlke titels er in dat genre verkrijgbaar zijn.

TIP: Als u (Tip)boeken zoekt, kunt u hier de categorie 'boek' kiezen.


Moeilijkheidsgraad (menukeuze)

Deze categorie - oplopend van 1 tot 9 - is alleen van toepassing als u op zoek bent naar muziek voor Hafabra. Kies de gewenstre moeilijkheidsgraad en u vindt daarvan alle titels.

 
Orkestbezetting (Menukeuze)

Kies een orkestbezetting uit het menu en bekijk welke titels er in die bezetting verkrijgbaar zijn.

 

 
Stembezetting (menukeuze)

U kunt hier kiezen uit een uitgebreid aantal opties. Om op dit punt - ondanks de grote verschillen in de collecties - toch eenduidigheid te krijgen is gekozen voor de volgende schrijfwijze:

het teken +  staat voor 'en'
het teken /  staat voor  'of'
het teken - wordt gebruikt bij solopartijen om de stemsoort van die solopartij aan te geven

Afkortingen voor de Stemsoorten:
Solo
S
A
T
B

H
Hm
M
Lm
L
Solopartij
Sopraan
Alt
Tenor
Bas/Bariton

Hoog (sopraan)
Hoogmid (mezzo-sopraan)
Mid (variërend)
Laagmid (alt en tenor)
Laag (bas/bariton
 
 
Voorbeeld beschrijving Stemsoorten

De notatie Solo-A/B+S+A+T+B beschrijft een arrangement voor een solo, gezongen door een Alt of een Bas met een vierstemmig koorarrangment dat gezongen wordt door Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen/Baritons.


Toelichting modules voor Koor en Orkest

In het detailoverzicht van een repertoire-titel kunt u de volgende modules tegenkomen. Een korte uitleg:

Modules op papier

  • Koorpartituur (vocale partijen)
  • Dirigentenpartituur (idem + piano)
  • Full-score (dirigentenpartituur met alle vocalen en instrumenpartijen onder elkaar genoteerd + losse instrumentpartijen volgens standaard orkestbezetting + additional parts)
  • Combopartituur (alle instrument-partijen onder elkaar genoteerd)
  • Songtext (de tekst van het arrangement)

Modules op geluidsdrager (Singergy)

  • MasterMix - voor de Dirigent: instrumentale begeleidingsopname, de eindmix en de mixen van alle stempartijen
  • ZangoefenCD - voor de Leden:
    de eindmix en de mixen van alle stempartijen
    
   
 
 

Hoe zoekt u

 
Met behulp van de repertoire-zoekmachine kunt u uitgebreid en heel gericht zoeken naar de titel(s) van uw keuze. Geef de gewenste zoektermen op en druk dan op 'NU ZOEKEN'.

ZOEKTIPS

In de eerste drie - vrije -  zoekvelden Titel, Auteur en Artiest kunt u een  trefwoord of letterreeks intikken. Meer mag ook; scheid de trefwoorden dan met een spatie.

In de vier daarna volgende velden activeert u - door op het grijze pijltje aan de rechterkant de klikken - een menu.  Met uw muis-cursor loopt u naar het criterium van uw keuze en selecteert dat door er op te klikken.

Met behulp van het keuzemenu 'Aantal producten per pagina' kunt u de lengte van uw overzicht bepalen. Dat is niet alleen handig voor het doorlopen op het scherm (hoe minder titels hoe minder u hoeft te scrollen), maar ook voor het printen (hoe groter de pagina's hoe minder print-opdrachten nodig zijn).

U kunt in één zoekactie trefwoorden opgeven in meerdere velden. Er wordt dan gezocht op ALLE door u opgegeven zoekargumenten tegelijk.

LET OP: hoe meer criteria u opgeeft, hoe kleiner het aantal resultaten. Als u niets vindt, verminder dan de zoek-criteria.

Uw zoekresultaten worden op scherm gepresenteerd op alfabetische volgorde. U ziet een of meer titels staan. Klik op de titel waarvan u meer wilt weten.

U komt dan in het detailscherm van die titel en kunt daar meer informatie zien, waaronder de module(s) van de titel en hun prijzen.

 

 

 

 

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL