KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Wall Street kabbelt rustig naar weekeinde
De Amerikaanse aandelenmarkten zijn vrijdag met slechts kleine koersuitslagen het weekeinde ingegaan. Behalve wat macro-economische cijfers, met name over de industrie en huizenmarkt, was er dan ook weinig nieuws voorhanden om de handel richting te geven.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 22:13)

Vijf torenflats Londen ontruimd
De autoriteiten in Londen hebben vijf torenflats in de wijk Camden laten ontruimen vanwege brandgevaar. Dat meldden Britse media vrijdag. De panden hebben dezelfde brandbare bekleding als de woontoren Grenfell Tower in Kensington waar op 14 juni een grote brand uitbrak waardoor minstens 79 mensen omkwamen.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 22:12)

Brand Peel kan weken duren
De veenbrand in de Deurnese Mariapeel in Noord-Brabant kan nog weken aanhouden. Het vuur smeult en gloeit op veel plekken nog na. De NOS meldt dat op basis van de burgemeester van Deurne. Het veen neemt het bluswater niet goed op.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 22:10)

Zorgen om verdrag Japan
Milieuorganisatie Greenpeace heeft vrijdag tweehonderd pagina’s openbaar gemaakt van de onderhandelingen voor een handelsverdrag tussen de Europese Unie en Japan. Volgens Greenpeace is het net als bij andere handelsverdragen zoals TTIP (tussen de EU en de Verenigde Staten) en CETA (tussen de EU en Canada) bijna niet mogelijk inzicht te krijgen in de onderhandelingen.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 22:04)

David Beckham nerveus voor eerste Glastonbury
David Beckham heeft er zin in op Glastonbury. Het is voor de voormalig voetballer de eerste keer op het Britse festival.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 22:00)

Elbow surpriseact op Glastonbury
De Engelse band Elbow was de verrassingsact op Glastonbury. De band trad vrijdag onaangekondigd op op The Park Stage.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:51)

Aanval Mekka verijdeld
Veiligheidstroepen van Saudi-Arabië hebben vrijdag een grote aanval op de Grote Moskee in Mekka verijdeld. Dat meldden Arabische televisiezenders. Er zouden drie groepen terroristen zijn aangehouden.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:48)

Kromowidjojo wint 50 vlinder in Rome
Ranomi Kromowidjojo heeft vrijdag bij internationale wedstrijden in Rome de 50 meter vlinderslag gewonnen.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:45)

Auto schept fietser in Breda
Een auto heeft vrijdagavond een fietser geschept in Breda. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:40)

'Harley-Davidson aast op Italiaans Ducati'
De Amerikaanse motorenfabrikant Harley-Davidson wil zijn Italiaanse concurrent Ducati kopen. Het bedrijf is daarover in gesprek met de huidige eigenaar, het Duitse autoconcern Volkswagen. Dat meldde zakenkrant The Wall Street Journal vrijdag op gezag van bronnen rond de onderhandelingen.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:35)

'Harley-Davidson aast op Ducati'
De Amerikaanse motorenfabrikant Harley-Davidson wil zijn Italiaanse concurrent Ducati kopen. Het bedrijf is daarover in gesprek met de huidige eigenaar, het Duitse autoconcern Volkswagen.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 21:31)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2017

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL