KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Ook luchtvaart snoept mee van iPhone-koorts
TAIPEI (ANP/BLOOMBERG) - De verwachte grote vraag naar de nieuwe iPhones heeft nu zelfs gevolgen voor luchtvaartmaatschappijen. De aandelenkoers van de Taiwanese luchtvaartmaatschappij China Airlines schoot de afgelopen week 30 procent omhoog. Beleggers verwachten namelijk dat het bedrijf veel componenten zal vervoeren voor de nieuwe iPhones, die overigens nog niet officieel zijn aangekondigd. Het bericht Ook luchtvaart snoept mee van iPhone-koorts verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 13:14)

Boris Becker: ik doe dit met mijn hart
FRANKFURT (ANP) - De verwachte benoeming van Boris Becker (49) als algehele baas van het Duitse mannentennis is officieel door de nationale bond bevestigd. De zesvoudig winnaar van een grand slam zei woensdag vereerd te zijn. ,,Ik houd van deze sport en ik houd van mijn land. Deze baan ga ik met mijn hart invullen. Ik voel me trots.'' Het bericht Boris Becker: ik doe dit met mijn hart verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 13:11)

Belg Vandoorne blijft bij McLaren
SPA-FRANCORCHAMPS (ANP) - Stoffel Vandoorne rijdt ook het komende seizoen in de Formule 1 voor McLaren. De Britse renstal bevestigde een langer verblijf van de Belg woensdag en deed dat uitgerekend op diens thuiscircuit van Spa-Francorschamps, waar zondag de jaarlijkse Grand Prix wordt verreden. Het bericht Belg Vandoorne blijft bij McLaren verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 12:57)

Boijmans mag kunstwerken houden
ROTTERDAM (ANP) - De erfgenamen van de Duitse kunstverzamelaar Franz Koenigs zijn niet de eigenaren van de kunstwerken die deel uitmaken van de zogenoemde Koenigscollectie in museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. De rechtbank in Rotterdam bepaalde woensdag dat de vorderingen van de erfgenamen gebaseerd zijn op veronderstellingen en onvoldoende feitelijk worden ondersteund. Het bericht Boijmans mag kunstwerken houden verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 12:52)

Kleine uitslagen op Europese beurzen
AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen bleven woensdag dicht bij huis. Beleggers namen wat gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder. Verder werd uitgekeken naar de bijeenkomst van centrale bankiers in het Amerikaanse Jackson Hole die donderdag begint. Het bericht Kleine uitslagen op Europese beurzen verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 11:59)

Zieke Degenkolb verlaat Vuelta
BENICņSSIM (ANP) - De Duitse wielrenner John Degenkolb verschijnt woensdag niet aan de start van de vijfde etappe van de Ronde van Spanje. De sprinter van Trek-Segafredo is te ziek om de rittenkoers te vervolgen. Het bericht Zieke Degenkolb verlaat Vuelta verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 11:39)

Raad van State berispt Overijssel om ganzen
DEN HAAG (ANP) - De Raad van State tikt de provincie Overijssel op de vingers om het op grote schaal afschieten van ganzen in verschillende natuurgebieden. De hoogste bestuursrechter oordeelt dat het provinciebestuur te weinig onderzoek deed naar de gevolgen van het doden van de dieren. Gedeputeerde Staten moeten binnen zes maanden alsnog een dergelijk onderzoek laten uitvoeren. Het bericht Raad van State berispt Overijssel om ganzen verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 11:38)

Basketballer Irving kiest voor Boston
BOSTON (ANP) - Basketballer Kyrie Irving heeft een contract getekend bij de Boston Celtics. De guard van de Cleveland Cavaliers had eerder al om een transfer gevraagd, omdat hij niet langer in de schaduw wil staan van sterspeler LeBron James. Het bericht Basketballer Irving kiest voor Boston verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 11:32)

Goede dochter blijft verkopen
AMSTERDAM - Bestsellerauteur Karin Slaughter blijft scoren. Haar literaire thriller Goede dochter staat voor de tweede achtereenvolgende week op de eerste plaats van de Boeken Top 10. In totaal bezet het boek nu vijf weken deze toppositie. Het bericht Goede dochter blijft verkopen verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 11:13)

Pozzovivo gaat knechten voor Nibali
MANAMAH (ANP) - De Italiaanse wielrenner Domenico Pozzovivo rijdt de komende twee seizoenen voor de ploeg van Bahrain Merida. Daar wordt de kleine klimmer onder anderen ploeggenoot van landgenoot Vicenzo Nibali. Pozzovivo rijdt nu nog voor de Franse ploeg AG2R. Het bericht Pozzovivo gaat knechten voor Nibali verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Woensdag 23 augustus 2017 - 09:51)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2017

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL