KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Microsoft maakt Windows 10 klaar voor uitrol Creators Update
Microsoft heeft een kleine update voor de huidige versie van Windows 10 uitgerold, waarmee het besturingssysteem alvast wordt klaargestoomd voor de grote Creators Update, die in april beschikbaar komt.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 15:40)

Samsung ziet nog heil in curved televisies
Samsung blijft dit jaar nieuwe curved televisies uitbrengen, in tegenstelling tot concurrenten LG en Sony. Volgens het bedrijf is daar nog genoeg vraag naar.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 15:27)

ESET: Pas op voor malafide Minecraft-apps
Het wemelt van de malafide Minecraft-apps in de Play Store, zo waarschuwt antivirusfirma ESET vandaag. De applicaties doen zich voor als uitbreidingen (mods) voor Minecraft, maar zijn dat niet.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 11:34)

Dell start verkoop UltraSharp 8K-monitor
De meeste mensen hebben de overstap naar 4K nog niet gemaakt, maar Dell is desondanks de verkoop gestart van zijn UltraSharp 8K-monitor. Goedkoop is 'ie niet.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 11:02)

Samsung maakt slim Gear S3 zakhorloge
Met de Gear S3 smartwatch richt Samsung zich meer dan ooit op het uiterlijk en daarin gaan ze nog een stapje verder. Naast de normale polshorloges heeft Samsung op horlogebeurs Baselworld 2017 ook een heus zakhorloge op basis van de Gear S3 getoond.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 10:45)

OnePlus 3T Midnight Black-editie onthuld
OnePlus brengt een nieuwe versie van de OnePlus 3T uit, onder de naam Midnight Black. Zoals het wel vaker gaat met toestellen van deze fabrikant, is de oplage beperkt.
(Vrijdag 24 maart 2017 - 09:26)

Geheugenkaartjes Sony snelste van het moment
Sony brengt nieuwe geheugenkaartjes uit die momenteel als de snelste ter wereld gelden. Ze hebben een leessnelheid van 300 MB/s en een schrijfsnelheid van 299 MB/s.
(Donderdag 23 maart 2017 - 14:00)

Sound BlasterX H7: Noise-cancelling voor gamers
Gamen is tegenwoordig ook een sport. Wie goed genoeg is om mee te doen aan internationale toernooien, kan prijzen winnen die snel in de miljoenen lopen. Om deze professionele 'eSporters' tegemoet te komen, lanceert Creative de Sound BlasterX H7.
(Donderdag 23 maart 2017 - 10:00)

Google: Nog minder malware in Play Store
De kans dat je in de Play Store tegen malafide apps aanloopt was al erg klein, maar is daarnaast ook aan het afnemen. Dat meldt Google vandaag.
(Woensdag 22 maart 2017 - 17:10)

Hoe ga je om met breaking news op sociale media?
Tijdens grote rampen of aanslagen zijn sociale media vaak de beste manier om het nieuws zo snel mogelijk te volgen, maar helaas is er ook veel ruis te vinden en wordt er veel verkeerde informatie verspreid. In dit artikel laten we zien hoe je 'breaking news' het beste kunt volgen op sociale media. We kijken naar welke apps er zijn, hoe je het nieuws het beste kunt vinden, en hoe je ontdekt wat echt of nep is.
(Woensdag 22 maart 2017 - 16:22)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

Vandaag is het overwegend zonnig. Wel komt er dunne sluierbewolking voor. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur ligt tussen 10°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuiden. De noordoostenwind is matig, in het zuidwestelijk kustgebied af en toe vrij krachtig, vanmiddag mogelijk krachtig.Komende nacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Het is droog. Het wordt landinwaarts op veel plaatsen nevelig en met name in het(noord-)oosten is er kans op mistbanken. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van 2°C in het noordoosten tot 5°C aan zee. De wind is overwegend noordoostelijk en zwak tot matig, langs de westkust mogelijk vrij krachtig.Ook morgen is een droge dag, met naast zon ook (sluier)bewolking. In het noordelijk kustgebied kan dikkere bewolking de overhand krijgen. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt tussen 10°C op de Wadden en 15°C plaatselijk in het zuiden. De wind blijft meest noordoost en zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)
 

Weersverwachting

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2017

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL