KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  11 wetenschappelijke muziekfeitjes om indruk mee te maken
Wij bij Artiesten Nieuws zijn dol op†muziekfeitjes†en†wij wedden dat jij†dat†ook†bent.†Deze†keer zetten†wij†11 ongelooflijke†facts†uit wetenschappelijke onderzoeken†naar muziek voor je†op†een†rijtje.†† 11 muziekfeitjes gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken Feestje op komst en wil je†je†vrienden†of familie imponeren†met†je†slimheid†en je†enorme†muziekkennis?†Artiesten Nieuws†to†the†rescue! Wij delen 11†mindblowing†facts†uit onderzoeken naar muziek met je, zodat jij straks de ster van de party bent. 1. Muziek veroorzaakt vooral†kippenvel†bij mensen […] The post 11 wetenschappelijke muziekfeitjes om indruk mee te maken appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [11 wetenschappelijke muziekfeitjes om indruk mee te maken], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 15:25)

Gitarist Slash kondigt nieuw album met Myles Kennedy aan
Gitarist Slash van Guns N’ Roses brengt dit jaar een nieuw album uit met Myles Kennedy. De plaat moet aankomende herfst in de schappen van de winkels liggen.† Nieuw album Fantastisch nieuws voor de fans van Slash! De wereldberoemde gitarist van Guns N’ Roses brengt een nieuw album uit. Voor deze plaat werkt de krullenbol […] The post Gitarist Slash kondigt nieuw album met Myles Kennedy aan appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Gitarist Slash kondigt nieuw album met Myles Kennedy aan], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 13:42)

Marilyn Manson releaset creepy videoclip met Courtney Love
Marilyn Manson heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. En hij is, zoals we gewend zijn van Manson, creepy as fuck. In de clip voor het nummer ‘Tattooed in Reverse‘ is Courtney Love te zien als verpleegster van de shockrocker. Nieuwe videoclip Marilyn Manson ‘Wie stond het toe dat Courtney Love mijn verpleegster is?’, vraagt Manson op […] The post Marilyn Manson releaset creepy videoclip met Courtney Love appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Marilyn Manson releaset creepy videoclip met Courtney Love], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 13:27)

Concert Radiohead-frontman Thom Yorke razendsnel uitverkocht
Het concert van Radiohead-frontman Thom Yorke is volledig uitverkocht. De muzikant treedt op 4 juni op in Koninklijk Theater Carrť.† Uitverkocht De kaartverkoop van Thom Yorke verliep uiterst voorspoedig. Vanochtend (23 maart) gingen de tickets in de verkoop voor de show van de zanger. Deze waren allemaal binnen een kwartier uitverkocht. Yorke zal zodoende voor […] The post Concert Radiohead-frontman Thom Yorke razendsnel uitverkocht appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Concert Radiohead-frontman Thom Yorke razendsnel uitverkocht], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 12:33)

Rod Stewart is het oneens met afscheid Elton John
Rod Stewart heeft zich negatief uitgelaten over het naderende afscheid van Elton John. De Britse zanger is het voornamelijk oneens met de aangekondigde tournee.† Oneerlijk Rod Stewart heeft zich negatief uitgelaten over de komende afscheidstournee van Elton John. De zanger van hits als Sailing en Maggie May†noemt de tournee een oneerlijke manier van geld verdienen. […] The post Rod Stewart is het oneens met afscheid Elton John appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Rod Stewart is het oneens met afscheid Elton John], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 12:15)

Radio-DJ Edwin Evers stopt met ochtendshow
Edwin Evers gaat stoppen met zijn ochtendshow ‘Evers staat op‘ bij Radio 538. Dit maakte de dj vanochtend bekend. Eind 2018 zal de populaire show voor het laatst te horen zijn. Edwin Evers stopt Er gingen al een paar dagen geruchten rond, maar vanochtend bevestigde de DJ dat hij gaat stoppen met zijn ochtendshow. Na […] The post Radio-DJ Edwin Evers stopt met ochtendshow appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Radio-DJ Edwin Evers stopt met ochtendshow], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 11:44)

Ladies of Soul keren in februari 2019 terug naar Ziggo Dome
Goed nieuws voor fans van de Ladies of Soul! De podiumdivas kondigen aan in februari 2019 terug te keren met hun jaarlijkse Ziggo Dome shows. Ladies of Soul naar de Ziggo Dome Yes! Berget Lewis, Glennis Grace, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn op 15 en 16 februari 2019 weer op het podium van de […] The post Ladies of Soul keren in februari 2019 terug naar Ziggo Dome appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Ladies of Soul keren in februari 2019 terug naar Ziggo Dome], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 11:34)

K-popgroep Monsta X aankomende zomer naar AFAS-Live
K-popgroep Monsta X komt aankomende zomer naar Nederland! Op 20 juni staan de Zuid-Koreaanse muzikanten op de planken van AFAS-Live.† Monsta X naar AFAS-Live Goed nieuws voor alle fans van het beroemde K-pop! In juni van dit jaar staat de boyband Monsta X op de planken van AFAS-Live. Het belooft een spetterende show te worden […] The post K-popgroep Monsta X aankomende zomer naar AFAS-Live appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [K-popgroep Monsta X aankomende zomer naar AFAS-Live], All Right Reserved. 2018.

(Vrijdag 23 maart 2018 - 11:14)

Brit Floyd in oktober naar Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg
Brit Floyd komt terug naar Nederland! Het Britse Pink Floyd-eerbetoon reist aankomend najaar naar het midden en zuiden van het land, voor shows in TivoliVredenburg en Muziekgebouw Eindhoven. Brit Floyd naar Utrecht en Eindhoven Goed nieuws voor fans van Pink Floyd! Brit Floyd, wereldwijd gezien als†The World’s Greatest Pink Floyd Tribute, komt terug naar Nederland! […] The post Brit Floyd in oktober naar Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Brit Floyd in oktober naar Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg], All Right Reserved. 2018.

(Donderdag 22 maart 2018 - 16:47)

Jamai Loman keert terug op het podium met nieuwe clubtour
Jamai Loman gaat weer touren! De zanger, acteur en presentator begint in mei aan zijn nieuwe clubtour die hem langs verschillende poppodia door het hele land brengt. Jamai Loman kondigt clubtour aan Goed nieuws voor de fans van Jamai! De 31-jarige alleskunner focuste zich de afgelopen vooral op zijn carriŤre als acteur en tv-presentator, maar […] The post Jamai Loman keert terug op het podium met nieuwe clubtour appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © Artiesten Nieuws [Jamai Loman keert terug op het podium met nieuwe clubtour], All Right Reserved. 2018.

(Donderdag 22 maart 2018 - 14:21)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL